Inschrijven – Praktijk Noorderlingen – Amsterdam
Header afbeelding
Praktijk Noorderlingen
Spelderholt 169 1025 BM
Amsterdam

Inschrijven

Verzorgingsgebied van de praktijk

Het verzorgingsgebied bestaat uit de wijken in Amsterdam Noord rondom de praktijk die op de fiets in ongeveer 10 minuten te bereiken zijn voor visites. Deze afbakening is gebaseerd op de richtlijn ‘Beschikbaarheid en bereikbaarheid’ van de LHV waarin is vastgelegd dat de huisarts zich inspant om na een melding van een spoedgeval binnen een kwartier aanwezig te zijn bij de hulpvrager.

Wij willen graag kwalitatief goede zorg leveren, daarom zijn wij geopend voor mensen die nieuw in de wijk zijn komen wonen, mensen die gaan samen wonen met iemand die al patiënt is in de praktijk of voor nieuw geboren baby’s.

Patiënten die al een huisarts hebben in ons postcodegebied en die zich bij ons willen inschrijven moeten eerst een kennismakingsgesprek aanvragen bij de assistente.

 

Indien u voldoet aan de bovenstaande voorwaarden kunt  u de doktersassistente vragen  om meer informatie. Zij zal u verder helpen.

LET OP: Het is niet mogelijk om direct na inschrijving een afspraak te maken. Eerst moeten wij uw medische gegevens opvragen bij uw vorige huisarts. Dat duurt ongeveer een twee weken